Vikend tečaj vsako soboto

Vsi skupaj na novo 6-sedežniconajveč 5 otrok v skupini!

Najboljša kombinacija, hiter napredek po ugodni ceni!

Vsako soboto med 10h in 12h smučamo v najmanjših skupinah, ki združujejo dobro družbo in kvalitetno delo. Vsaj 2 in največ 5 otrok v skupini (da gremo lahko vsi skupaj na šestsedežnico). Tečaj poteka v soboto 10.00 – 12.00 (nadomestni termin je nedelja). Namenjen je smučarjem med 4 in 14 let starosti, ki bi radi na zabaven način hitro napredovali. Dolgčas? Ne, hvala!

Skupine so majhne in homogene, da je bolj zabavno in se otroci naučijo več. Prijave sprejemamo – do zapolnitve mest. V skupini so lahko samo otroci s podobnim predznanjem smučanja. Tečaj vodijo izkušeni učitelji smučanja licencirani pri ZUTS.
Cena za 2h znaša 30 EUR. Posebna cena za štiri sobote po izbiri = 100 EUR. Drugi otrok iz iste družine dobi 10% popusta. V primeru izjemno slabega vremena tečaj odpade oziroma se prestavi na nedeljo v istem vikendu.

PRIJAVNICA (klik!)

Več informacij na skischool@lenuh.si in Smučarska šola Velika planina (FB)


Otroke na sobotnem tečaju lahko zjutraj odložite pri zbornem mestu Smučarske šole Velika planina – pri trakcu Jurček 2. Naslednji dve uri izkoristite in se nasmučajte brez skrbi!

Na vikend tečajih ni zaključne veleslalomske tekme, pavzo naredimo kar na šestsedežnici.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja