Božični tečaj 26-29.12.2023

TEČAJ JE POTRJEN, PRIJAVE ODPRTE

Božični smučarski tečaj z obiskom Božička

Na Veliki planini bo tečaj potekal od torka do petka, po 4 ure na dan. Tečaj je namenjen otrokom 6-14 let starosti. Skupine so majhne in homogene, da je bolj zabavno in se otroci naučijo več. Tečaj vodijo izkušeni učitelji smučanja licencirani pri ZUTS.
Cena za 4-dnevni tečaj (4h na dan) znaša 180 EUR, frutabela, čaj in diploma všteta. Skupaj z letno karto je cena tečaja 230 EUR. Drugi otrok iz iste družine dobi 20 EUR popusta. Popusti se ne seštevajo.

PRIJAVNICA (klik!)

Dodatne informacije na skischool@lenuh.si


Za tečajnike je organizirana posebna “šolska” gondola ob 8.45h. Zbor za šolo je pri zbornem mestu Smučarske šole Velika planina pri novem trakcu Jurček 2. Otroke lahko starši torej zjutraj med 8.30 in 8.45 odložite pri gondoli, kjer jih popoldne okoli 13.20 tudi prevzamete, lahko pa jih na smučišče pripeljete tudi sami.
Za udeležence tečaja je na Veliki planini na voljo shramba opreme (vključena v ceno)! Opremo si lahko izposodite tudi na Veliki planini!
Pavza med smučanjem bo v primeru lepega vremena na prostem, drugače pa v Skodli. Zadnji dan tečaja bo zaključna veleslalom tekma na otroški vlečnici Jurček.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja