Počitniški tečaj 19.-23.2.2024

TEČAJ ODPADE, SMUČIŠČE NE OBRATUJE zaradi ZELENE ZIME

Počitniški smučarski tečaj na najlepši planini. Vključena tudi letna karta za Veliko planino, ki velja tudi poleti – za žafrane in gugalnice!

Na Veliki planini bo tečaj potekal od ponedeljka do petka, po 4 ure na dan. Tečaj je namenjen otrokom 6-14 let starosti. Skupine so majhne in homogene, da je bolj zabavno in se otroci naučijo več. Tečaj vodijo izkušeni učitelji smučanja licencirani pri ZUTS.
Cena za 5-dnevni tečaj (4h na dan) znaša 300 EUR, vključuje letno otroško karto za Veliko planino, frutabelo, čaj in diplomo.
Če karto otrok že ima, je cena tečaja zanj 240 EUR. Drugi otrok iz iste družine dobi 30 EUR popusta. Popusti se ne seštevajo.

Dodatne informacije na skischool@lenuh.si


Če ob tečaju kupite tudi letno karto, jo lahko prejmete že prej (in z njo smučate že od začetka sezone!) Za tečajnike je organizirana posebna “šolska” gondola ob 8.45h. Zbor za šolo je pri zbornem mestu Smučarske šole Velika planina pri novem trakcu Jurček 2. Otroke lahko starši torej zjutraj med 8.30 in 8.45 odložite pri gondoli, kjer jih popoldne okoli 13.20 tudi prevzamete, lahko pa jih na smučišče pripeljete tudi sami.
Za udeležence tečaja je na Veliki planini na voljo shramba opreme (vključena v ceno)! Opremo si lahko izposodite tudi na Veliki planini!
Pavza med smučanjem bo v primeru lepega vremena na prostem, drugače pa v Skodli. Zadnji dan tečaja bo zaključna veleslalom tekma na otroški vlečnici Jurček.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja